ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Δημητρίου: Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε

Μας έδειξε τους δίδυμους γιους της να εξερευνούν το νέο τους σπίτι.

Μαρία Καραμάνου

Η Στέλλα Δημητρίου και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, αποφάσισαν να αλλάξουν το περιβάλλον τους και να μετακομίσουν σε ένα νέο, ευρύχωρο διαμέρισμα, παίρνοντας μαζί τους τα δίδυμα αγόρια τους, τον Νικόλα και τον Σωτήρη. Η νέα αυτή αρχή για την οικογένεια σηματοδοτείται από τη χαρά της εξερεύνησης του νέου χώρου, καθώς τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει να ανακαλύπτουν κάθε γωνιά του σπιτιού.

Η Στέλλα, γνωστή για την αγάπη της για την διακόσμηση και την λεπτομέρεια, δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα μια γλυκιά στιγμή από την καθημερινότητα της οικογένειας στο νέο τους σπίτι. Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε, οι μικροί Νικόλας και Σωτήρης περπατούν με περιέργεια στο σαλόνι, εξερευνώντας το νέο τους περιβάλλον με ενθουσιασμό και αθωότητα.

Η ανάρτηση αυτή, πέρα από την τρυφερότητα που αποπνέει, αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για τους ακολούθους της Στέλλας να αποκτήσουν μια πρώτη γεύση από την αισθητική και την ατμόσφαιρα του νέου διαμερίσματος. Το σπίτι, με τα μεγάλα παράθυρα και τη μοντέρνα διακόσμηση, υπόσχεται να είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος για την οικογένεια Δημητρίου-Μιχαηλίδη να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση