ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Κρίστη Παπαδοπούλου: Μας ταξιδεύει με μία ανάρτηση στη τελευταία δεκαετία της ζωής της

Η throwback ανάρτηση της Κρίστη Παπαδοπούλου με τα 6 εξώφυλλα του ομίλου SPP Media

Ριάνα Στυλιανού

Η Κρίστη Παπαδοπούλου, εν αναμονή της άφιξης του πρώτου της παιδιού, με μια της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, θυμήθηκε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της τελευταίας δεκαετίας και πιο συγκεκριμένα ανέτρεξε σε μερικά εξώφυλλα του ομίλου SPP Media, στα οποία πρωταγωνίστησε.

Ανάμεσα σε αυτά, η ηθοποιός συμπεριέλαβε 3 εξώφυλλά του Beautiful People, 2 του must και ένα του περιοδικού ΜΑΝ. Το τελευταίο εξώφυλλο που ενσωμάτωσε σε αυτή την ανάρτηση τύπου «carousel», ήταν από τον εντυπωσιακό της γάμο με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Μπούσια.

Το εν λόγω post συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «1-2-3 it’s the final countdown … happiness is on the way they say… 2013-2023 Nicosia –Athens» και τα σχετικά hashtags «#blessed #unexpected #unknown #followthesun»

Με αυτή την ανάρτηση, η Κρίστη μάς δείχνει πόσο ευγνώμων είναι για αυτή τη δεκαετία που πέρασε, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα επαγγελματικά της.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ανάρτηση, εμείς ανατρέξαμε στο αρχείο μας, πιο συγκεκριμένα στην συνέντευξη της στο Man του 2014, και θυμηθήκαμε όλα όσα αποκάλυψε για τον εαυτό της.

«Ένας άνθρωπος έχει πολλά στοιχεία που κάποιες φορές τα βλέπεις και κάποιες όχι. Όλοι είμαστε σε καλούπια. Κάποιος σε βλέπει στην τηλεόραση και λέει «αυτό είναι η Κρίστη» και κάποιος άλλος σε γνωρίζει έξω και λέει «αυτό είναι». Όλα μαζί..», είχε αναφέρει στην ερώτηση του ποια πραγματικά είναι η Κρίστη Παπαδοπούλου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS