ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Βίσση: Aποκάλυψε το όνομα του Καρβέλα Junior

Η Κύπρια τραγουδίστρια πόζαρε αγκαλιά με τους γιους του Καρβέλα.

Μαρία Καραμάνου

Ο μικρός Φαίδων Καρβέλας, ο νεότερος γιος του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου, έγινε δύο ετών και το γεγονός γιορτάστηκε με ένα λαμπερό πάρτι την Πέμπτη, 11 Απριλίου. Η γιορτή ήταν γεμάτη από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να εορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η καταξιωμένη Κύπρια τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, η οποία διατηρεί άριστες και φιλικές σχέσεις με τη σύντροφο του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου, καθώς και με την πρώην του, Αννίτα Πάνια. Η παρουσία της Βίσση πρόσθεσε έναν ακόμα λόγο για την ιδιαίτερη έκταση που πήρε η εορταστική διάθεση του πάρτι.

Η Άννα Βίσση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε τις selfie φωτογραφίες που έβγαλε με τα δύο παιδιά του Νίκου Καρβέλα, τον εορτάζοντα Φαίδωνα και τον Ανδρέα Καρβέλα, που απέκτησε ο μουσικοσυνθέτης με την Αννίτα Πάνια. Η δημοσίευση αυτή αποτέλεσε επίσης την πρώτη φορά που το όνομα του Φαίδωνα γίνεται γνωστό δημόσια, καθώς οι γονείς του είχαν διατηρήσει μια σχετική εχεμύθεια μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση