ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Harry & Meghan: Επιστρέφουν στο Netflix

Μαρία Σάββα

Το ζευγάρι που έκανε θραύση με το ντοκιμαντέρ του στο Netflix, "Harry και Meghan", επιστρέφει στην πλατφόρμα με δύο νέα projects που υπόσχονται να κατακτήσουν τις καρδιές των θεατών.

Σύμφωνα με το «Page Six», ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν δύο νέες σειρές, με την πρώτη να εστιάζει στη ζωή της Μέγκαν. Αναμένεται να παρουσιάζει στιγμές από την καθημερινότητά της μακριά από το παλάτι, με μαγειρική, κηπουρική, διασκέδαση και παρέα με φίλους.

Η δεύτερη σειρά θα εξερευνά τον κόσμο του πόλο, του αγαπημένου άθληματος του πρίγκιπα Χάρι. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο US Open Championship Polo στη Φλόριντα, με τον πρίγκιπα να παρουσιάζει τη μαγεία του άθληματος.

Παρά την έλλειψη λεπτομερειών για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας, οι φήμες δεν αφήνουν περιθώριο αναβολών. Οι θεατές ανυπομονούν για τη νέα σειρά παραγωγές του ζευγαριού.

Ενώ η προηγούμενη δουλειά τους συγκέντρωσε εκατομμύρια θεατές, η πρόκληση τώρα είναι να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να γνωρίζει καλά τη συνταγή της επιτυχίας: αληθινότητα και ειλικρίνεια.

Μέχρι να έρθουν περισσότερες λεπτομέρειες, οι θεατές παραμένουν ανυπόμονοι για την επιστροφή του αγαπημένου ζευγαριού στις οθόνες τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS