ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αννίτα Δημητρίου: Όλα όσα αποκάλυψε για το αγαπημένο της εστιατόριο

«Χαίρομαι γι' αυτόν τον θεσμό απόψε. Πρέπει να στηρίξουμε την ποιοτική γαστρονομία», δήλωσε μεταξύ άλλων στο red carpet του WiZ 50 best.

Μαρία Καραμάνου

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, παρευρέθηκε στην τελετή ανάδειξης των «WiZ 50 BEST Restaurants», που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος απένειμε το πρώτο βραβείο στο L’ Atelier Robouchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο κόκκινο χαλί, η κυρία Δημητρίου εξέφρασε τη χαρά της για τον θεσμό, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υποστήριξης της ποιοτικής γαστρονομίας. Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη προώθησης των γαστρονομικών επιλογών που αντιπροσωπεύουν την παράδοση της Κύπρου, και εξέφρασε την ευχή της για την επιτυχία του τομέα, καθώς και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτόν.

Η ίδια δήλωσε, «Χαίρομαι γι' αυτόν τον θεσμό απόψε. Να στηρίξουμε την ποιοτική γαστρονομία, παράλληλα όμως και την ανάδειξη γαστρονομικών επιλογών για την Κύπρο μας, την παράδοσή μας, και πέραν αυτού -αν θέλετε- τους ανθρώπους που υπηρετούν αυτόν τον τομέα. Να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο». 

Ακολούθως, όταν ρωτήθηκε να αποκαλύψει ποιο είναι το αγαπημένο της εστιατόριο στο νησί και τι είναι αυτό που την πείθει να πάει ξανά σε ένα εστιατόριο, η Αννίτα αποκάλυψε, «Το φαγητό, η ποιότητα φαγητού, ο χώρος και η συμπεριφορά των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί, είναι πολύ σημαντικό και αυτό νομίζω είναι σημαντικό για κάθε επιλογή. Είναι αναλόγως ορέξεως- κάθε φορά, οφείλω να πω, έχω ιδιαίτερα αγαπημένους προορισμούς, αναλόγως κάθε φορά τι έχουμε όρεξη και τι θέλουμε να φάμε».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η βραδιά των «WiZ 50 BEST Restaurants» ήταν μια βραδιά με μόνο νικητές, καθώς η επιλογή των 50 καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου προήλθε από σκληρό και υγιές ανταγωνιστικό περιβάλλον, μεταξύ 1834 καταχωρημένων χώρων εστίασης στον οδηγό WiZ GUIDE.

Το L’atelier Robuchon αναδείχθηκε κορυφαίο ανάμεσα στα κορυφαία, λαμβάνοντας υψηλές βαθμολογίες από τους κριτές, είτε πρόκειται για το γευστικό αποτέλεσμα είτε για τη σχέση αξίας-τιμής. Η πλήρης λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του WiZ GUIDE.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση