ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη

Ακύρωσε την εκπομπή της

Μαρία Σάββα

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, οι θεατές που περίμεναν να παρακολουθήσουν τη δημοφιλή εκπομπή "Ελένη" έμειναν έκπληκτοι καθώς η εκπομπή δεν προβλήθηκε στον αέρα. Η απρόσμενη ακύρωση οφείλεται σε ένα ατύχημα που υπέστη η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εκπομπή "Happy Day" την επόμενη μέρα, η διάσημη παρουσιάστρια υπέστη τραυματισμό στο μάτι, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του μακιγιάζ της. Αμέσως μετά το περιστατικό, οι συνεργάτες της τη μετέφεραν επειγόντως στον γιατρό για ιατρική φροντίδα.

Οι γιατροί κρίνοντας ότι η υγεία της Ελένης Μενεγάκης είναι προτεραιότητα, αποφάσισαν ότι δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει με την προγραμματισμένη εκπομπή. Ως αποτέλεσμα, η ώρα που ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί το "Ελένη" αντικαταστάθηκε από ένα επεισόδιο από μια παλιά σειρά του MEGA.

Η απρόοπτη απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την εκπομπή έχει προκαλέσει ανησυχία και ανυπομονησία στο κοινό, το οποίο παραμένει ενήμερο για την εξέλιξη της υγείας της αγαπημένης παρουσιάστριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση