ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Αιμιλία Κενεβέζου: Το ανδρόγυνο look της σιδηράς κυρίας στο debate

Το look της Αιμιλίας Κενεβέζου στο μεγαλύτερο μέχρι τώρα πολιτικό debate της χρονιάς

Ζωή Τουτουντζίδου

Το πολυαναμενόμενο μεγάλο διακαναλικό debate ανάμεσα στους 7 κύριους υποψήφιους που διεκδικούν την προεδρία στις φετινές εκλογές ξεκίνησε απόψε στις 21:15.

Πρόκειται για το τρίτο debate των τεσσάρων ιδιωτικών καναλιών ΑΝΤ1, SIGMA, OMEGA, ALPHA στο οποίο συμμετέχουν οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Νίκος Χριστοδουλίδης, Χρίστος Χρίστου, Αχιλλέας Δημητριάδης, Γιώργος Κολοκασίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Είναι το μοναδικό debate στο οποίο θα συμμετέχουν 7 υποψήφιοι και οι διευθυντές ειδήσεων των τεσσάρων ιδιωτικών καναλιών.

Για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά η σιδηρά κυρία της κυπριακής ενημέρωσης  - όπως πολλοί την αποκαλούν- κα. Αιμιλία Κενεβέζου επέλεξε να φορέσει ένα σικ ανδρόγυνο look που απόπνεε επαγγελματισμό και σεβασμό στους καλεσμένους.

Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο κλασικό tailor-made παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα bold μπλε σακάκι και top στην ίδια απόχρωση, ένα χρώμα που συμβολίζει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Επίσης, το σκούρο μπλε συνδέεται με την αλήθεια, την αυτοσυγκράτηση, τη σταθερότητα, την τάξη, και τη σοβαρότητα, προσόντα που θα έλεγε κανείς πως χαρακτηρίζουν απόλυτα την δημοσιογράφο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση