ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Πώς εμφανίστηκαν οι υποψήφιες Πρώτες Κυρίες της Κύπρου;

Οι εμφανίσεις των συζύγων των δύο βασικών υποψηφίων και η απουσία της τρίτης υποψήφιας Πρώτης Κυρίας.

Δέσποινα Άσπρου

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές Εκλογές. Όπως ήταν φυσιολογικό η προσοχή στράφηκε στα πρόσωπα που συνόδεψαν τους υποψηφίους αλλά και στις δηλώσεις μετά την διαδικασία υποβολής. Κάθε άλλο παρά αδιάφορες βέβαια πέρασαν και οι εμφανίσεις των συζύγων των βασικών υποψήφιων προέδρων, Μαρίας Σελίπα Νοεφύτου και Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, ενώ η απουσία της συζύγου του Ανδρέα Μαυρογιάννη ήταν επίσης αισθητή. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης εμφανίστηκε μαζί με την κόρη του, Αθηνά Μαυρογιάννη. Η νεαρή Αθηνά, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στην πνευματική ιδιοκτησία και με βάση της τη Γαλλία, εμφανίστηκε φορώντας ένα μοντέρνο oversized μπεζ παλτό. Αυτό που κάνει εντύπωση και εγείρει ερωτηματικά ως προς το αν τελικά εκλεγεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι το ποια θα είναι η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, αφού ο ίδιος δεν την έχει συστήσει ακόμη στο κοινό καθώς εκείνη φαίνεται να ζει στο εξωτερικό.

Ποντάροντας στην διαχρονικότητα, η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου επέλεξε για την περίσταση να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με απλό μαύρο τοπ και λευκό blazer. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες. Ο εν λόγω συνδυασμός πέρα από σαγηνευτικός, αποπνέει δυναμισμό και ταυτοχρόνως, ασφάλεια.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, η οποία επένδυσε σε ένα κομψό πράσινο μίντι φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια. Ολοκλήρωσε με μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες. Η επιλογή του πράσινου χρώματος, σίγουρα δεν ήταν θέμα τύχης αφού η εν λόγω απόχρωση κρύβει πολλά. Πέρα από το ότι συμβολίζει την φύση, την ανάπτυξη, την αρμονία, τη φρεσκάδα και τη γονιμότητα, είναι και ένα χρώμα που αποπνέει ασφάλεια.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση