ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Στις αποχρώσεις του μπλε και οι τρεις βασικοί υποψήφιοι προέδροι της δημοκρατίας

Οι στυλιστικές επιλογές του Νίκου Χριστοδουλίδη, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Δέσποινα Άσπρου

Επιλέγοντας να εμφανιστούν με κλασικά κουστούμια στις αποχρώσεις του μπλε, οι τρεις βασικοί υποψήφιοι προέδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης, πέρα από τις δηλώσεις που παραχώρησαν στο πλαίσιο της υποβολής των υποψηφιοτήτων τους στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, απασχόλησαν επίσης και με τις όμοιες στυλιστικές τους επιλογές. 

Και ενώ κανείς θα έλεγε ότι η στυλιστική επιλογή του καθενός δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους και περισταστάσεις, κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει αφού τις περισσότερες φορές τα ρούχα μας "φωνάζουν" ποιοι είμαστε. Τι συμβαίνει όμως όταν και οι τρεις βασικοί υποψήφιοι εμφανίζονται με την ίδια απόχρωση και τι σημαίνει το μπλε χρώμα; Ας δούμε αρχικά την εμφάνιση του καθενός.

Από πλευράς του ο Νίκος Χριστοδουλίδης επένδυσε σε ένα μοντέρνο navy blue κουστούμι σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με λευκό κλασικό πουκάμισο, ταιριαστή γραβάτα και μαύρα παπούτσια.

Στο μπλε χρώμα επένδυσε και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα κλασικό κουστούμι, το οποίο συνδύασε με πουκάμισο σε πιο ανοιχτή μπλε απόχρωση μαζί με σκούρα μπλε γραβάτα.

 Και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης φορώντας ένα διαχρονικό μπλε κουστούμι υπέβαλε την υποψηφιότητά του.

Τι σημαίνει όμως το μπλε χρώμα και γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση στην πολιτική σκηνή; Το μπλε χρώμα, ως γνωστό είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού, ενώ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το βάθος και την σταθερότητα. Συμβολίζοντας την εμπιστοσύνη την πίστη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία, είναι ίσως το ιδανικότερο χρώμα για τις πολιτικές καμπάνιες, ενώ πέρα από αυτά εκπέμπει εξουσία. Πέρα από αυτά, η εν λόγω απόχρωση είναι ιδιαίτερα safe, εκπέμπει γοητεία και ταιριάζει σε όλους τους άντρες.

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση