ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η Markle ξέσπασε σε κλάματα μετά από οργισμένο μήνυμα της Middleton

Η ρήξη του ζευγαριού με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη

Ζωή Τουτουντζίδου

Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry με τον τίτλο «Spare». Το βιβλίο είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πεδίο με τον τίτλο «Ρεζέρβα». Τόσο το βιβλίο όσο και οι τελευταίες συνεντεύξεις του πρίγκιπα με σκοπό την προώθηση του αλλά και το ντοκιμαντέρ του στο Netflix, φαίνεται να δημιούργησαν τριβές στο παλάτι με αρκετούς βασιλικούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για ρήξη του ζευγαριού με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με τον πρίγκιπα Harry να αποκαλύπτει μέσα από το βιβλίο τού ότι τα προβλήματα ανάμεσα σε εκείνους και το παλάτι ξεκίνησαν πριν παντρευτούν. Να θυμίσουμε ότι δούκισσα του Sussex είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey πως η Kate Middleton την είχε κάνει να βάλει τα κλάματα εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν για το φόρεμα της Charlotte, συμβάν που φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο ο πρίγκιπας Harry, φέρνοντας για ακόμη μία φορά στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος.

Όπου σύμφωνα με τον πρίγκιπα, την αρχή είχε κάνει η Middleton, η οποία έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στην μέλλουσα νύφη για να παραπονεθεί για το φόρεμα παρανύφου που θα φορούσε η κόρη της, γράφοντας της «Το φόρεμα της Charlotte είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ και πολύ φαρδύ. Έκλαιγε όταν το δοκίμασε στο σπίτι».

Βάση των λεγομένων πάντα του πρίγκιπα, η σύζυγος του δεν απάντησε αμέσως στο μήνυμα καθώς ήταν απασχολημένη με την διοργάνωση του γάμου τους και το σκάνδαλο με τον πατέρα της.

«Η Meghan δεν απάντησε στην Kate αμέσως. Ναι είχε πολλά μηνύματα για τον γάμο, αλλά κυρίως ασχολούταν με το χάος γύρω από τον πατέρα της. Οπότε το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Kate ότι ο μόδιστρος θα την περίμενε για να κάνουν αλλαγές. Σου είπα ότι περιμένει από τις 8 το πρωί. Εδώ, στο Kensington. Μπορείς να πας την Charlotte να το μεταποιήσουν, όπως κάνουν και οι άλλες μαμάδες;», γράφει σε ένα σημείο στο βιβλίο του ο πρίγκιπας. Τονίζοντας στην συνέχεια ότι η απάντηση αυτή της Markle δεν ικανοποίησε την Middleton η οποία απαιτούσε με άσχημο τρόπο να ξανά φτιαχτεί το φόρεμα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Δούκισσα του Sussex, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση