ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Οι απίστευτες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό φωτογραφίας με iPhone

Οι must see φωτογραφίες της ημέρας

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο διαγωνσιμός iPPAWARDS έρχεται να αποδείξει πως οι κάμερες των μοντέρνων κινητών δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις επαγγελματικές φωτογραφικές. Ο 13ος ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας αφορά αποκλειστικά τους χρήστες του τελευταίου iPhone και μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες φωτογράφων από όλο τον κόσμο, επιλέχτηκαν οι φετινοί νικητές. 

Με μία πρώτη ματιά, δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος πως για τη λήψη τους χρησιμοποιήθηκε ένα iPhone, κι όμως είναι αλήθεια. Παρόλο που η επεξεργασία της φωτογραφίας επιτρέπεται, 

Το Μεγάλο Βραβείο της Χρονιάς κέρδισε η street photographer Dimpy Bhalotia, για τη φωτογραφία της «Flying Boys», που τράβηξε στην Ινδία.

Την πρώτη θέση του Φωτογράφου της Χρονιάς κατέκτησε ο Artsiom Baryshau από τη Λευκορωσία, για τη φωτογραφία του «No Walls», που δείχνει έναν άντρα να ζωγραφίζει μπλε ρίγες σε έναν λευκό τοίχο και οι ρίγες μοιάζουν να χάνονται στον ουρανό.

Η δεύτερη θέση πήγε στον Geli Zhao από την Κίνα, για την άτιτλη φωτογραφία του στην οποία απαθανάτισε απλωμένα σεντόνια να ανεμίζουν στον αέρα.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Saif Hussain από το Ιράκ, για το πορτρέτο του «Sheikh of Youth», που δείχνει έναν ηλικιωμένο άντρα «αιχμαλωτισμένο σε εκφάνσεις του εαυτού του».

Δείτε επίσης μερικούς από τους υπόλοιπους νικητές:

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X