Αθηνά Λοϊζίδου
Το κριθαράκι είναι από τα αγαπημένα μου υλικά, φτιαγμένο εδώ με νηστήσιμα υλικά. Η συνταγή μας το συνδυάζει με γαρίδες και λάδι τρούφας, το οποίο βρίσκετε στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Αν δυσκολευτείτε μπορείτε να το παραλείψετε, και θα είναι πάλι ένα πολύ ωραίο και ασυνήθιστο πιάτο.
Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ Εύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος Ψησίματος: 45’
Θερμίδες ανά 100 γρ.: 80
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com