Αθηνά Λοϊζίδου
Τα μπισκότι είναι το πλέον αγαπημένο μου συνοδευτικό για τον καφέ και ιδιαίτερα αυτά τα σοκολατένια μπισκότι με αμύγδαλα. Τα λατρεύω γιατί αρέσουν σε όλους, διατηρούνται φρέσκα αεροστεγώς για τρεις βδομάδες και είναι το ιδανικότερο συνοδευτικό για τον καφέ και δη σε περιπτώσεις που έχουμε στο σπίτι έκτακτους επισκέπτες. Έχω γράψει και παλαιότερα συνταγές για μπισκότι, αλλά αυτή η αυθεντική, ιταλική συνταγή είναι βελτιωμένη και πιο εύκολη στην εκτέλεση.
- Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
- Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
- Χρόνος ψησίματος: 70΄
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com