Αθηνά Λοϊζίδου
Εύκολη συνταγή για μαγειρίτσα. Μπορείτε να τη φτιάξετε από νωρίς και να τη ζεστάνετε το βράδυ όταν επιστρέψετε απ’ την Ακολουθία της Ανάστασης. Έτσι, η μαγειρίτσα θα είναι πολύ πιο πηκτή γιατί όσο περνάει ο χρόνος το ρύζι ανοίγει και η σούπα πήζει. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος Ψησίματος: 40΄
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com