ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Μαγειρίτσα

Αθηνά Λοϊζίδου

Εύκολη συνταγή για μαγειρίτσα. Μπορείτε να τη φτιάξετε από νωρίς και να τη ζεστάνετε το βράδυ όταν επιστρέψετε απ’ την Ακολουθία της Ανάστασης. Έτσι, η μαγειρίτσα θα είναι πολύ πιο πηκτή γιατί όσο περνάει ο χρόνος το ρύζι ανοίγει και η σούπα πήζει. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος Ψησίματος: 40΄

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση