ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Λεμονάτο κατσικάκι στη γάστρα

Αθηνά Λοϊζίδου

Ένα κατεξοχήν παραδοσιακό φαγητό του Πάσχα. Το κρέας είναι πολύ μαλακό και οι μελωμένες πατάτες πεντανόστιμες.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο 
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄ 
Χρόνος ψησίματος: Γύρω στις 4 ώρες
450 θερμίδες ανά μερίδα

Για 8 μερίδες

Υλικά
1 ½ κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
10 μεγάλες πατάτες
150 ml ελαιόλαδο
Τον χυμό από 2 μεγάλα λεμόνια
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι θυμάρι
2 κουταλιές μουστάρδα
Aλάτι, φρεσκοκομμένο πιπέρι
250 ml νερό

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena's Recipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση