200 θερμίδες ανά μερίδα
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το κουσκούς (πλιγούρι) μαζί με το νερό, την κρέμα πορτοκάλι λεμόνι, την φλούδα λεμόνι, φλούδα πορτοκάλι, τις σταφίδες , τα cranberries, το αλάτι , το πιπέρι και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα κα κοχλάσει.
2. Χαμηλώνουμε την φωτιά, κλίνουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
3. Για να σερβίρουμε, διακοσμούμε με το κόλιανδρο.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com