ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ράντου: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της

«Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Μαρία Καραμάνου

Μετά την αποκάλυψή της για την ασθένεια της μητέρας της, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους αγκαλιά. Μέσω αυτής της φωτογραφίας, εκφράζει την ανάγκη και την αγάπη της προς τη μητέρα της, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη.

Η δημοσίευση της Ράντου με τη μητέρα της αγκαλιά αποτελεί μια συγκινητική και ταυτόχρονα δυνατή κίνηση. Μέσα από αυτήν τη φωτογραφία, η Ράντου εκφράζει την αγάπη και τη στήριξή της προς τη μητέρα της σε ένα δύσκολο και ευαίσθητο σημείο της ζωής τους.

Η εξομολόγησή της στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» αποκαλύπτει το βάθος του πόνου και της ανησυχίας που βιώνει η Ελένη Ράντου λόγω της άνοιας της μητέρας της. Η αναζήτηση βοήθειας από έναν ψυχίατρο δείχνει την αντιμετώπιση της κατάστασης με σοβαρότητα και ανοικτότητα, κάτι που μπορεί να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες.

Μάλιστα η ίδια η ηθοποιός είχε αποκαλύψει, «Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε ό,τι κι αν κάνετε».

Η Ελένη Ράντου είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της πλέον δέχεται φροντίδα σε μονάδα φροντίδας, μετά από έξι χρόνια νοσηλείας στο σπίτι, καθώς η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί σημαντικά. Η ίδια αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε ενοχές για το να αποχωριστεί τη μητέρα της.

Στην ίδια εκπομπή και στον Τάσο Ιορδανίδη είχε εκφράσει το βάρος της ευθύνης που αισθανόταν, τώρα που έπρεπε να παίρνει μόνη τις αποφάσεις για τη μητέρα της. Είχε παραδεχθεί ότι αμφισβητούσε τις ικανότητές της να διαχειριστεί την ασθένεια της, αισθανόμενη ότι ίσως κάτι έκανε λάθος ή ότι θα έπρεπε να είχε πάρει διαφορετικές αποφάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS