Αθηνά Λοϊζίδου
Η αγαπημένη μου συνταγή για παραδοσιακό κανταΐφι. Είναι ένα γλυκό το οποίο για να το απολαύσω θα πρέπει να το φτιάξω στο σπίτι για ένα αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στα γούστα μου. Και για ένα τέτοιο αποτέλεσμα σίγουρα απαιτούνται καλής ποιότητας υλικά, μπόλικοι ξηροί καρποί και μεράκι! Σε αυτή την περίπτωση σερβίρω το κανταΐφι με το νέο παγωτό Παπαφιλίππου βύσσινο.
- Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριο
- Χρόνος Ετοιμασίας: 20΄
- Χρόνος για να παγώσει: 1 ώρα και 30΄