Αθηνά Λοϊζίδου
Το Κανταΐφι Κιουνεφέ, ένα γλυκό που λατρεύω, παραδοσιακά φτιάχνεται με σιμιγδαλένια κρέμα και τυρί. Σε αυτή τη συνταγή έχω βάλει κυπριακή αναρή ανάλατη, την οποία κτυπώ με ζάχαρη, γάλα και λίγη κανέλλα. Το φτιάχνω σε ατομικές μερίδες και το σερβίρω ζεστό μόλις βγει από τον φούρνο με κρύο σιρόπι. Είναι εξαιρετικό. Δοκιμάστε το!
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com