ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Το ηχηρό μήνυμα πίσω από την εμφάνιση της Έμιλυς Γιολίτη

Ο συμβολισμός του λευκού κουστουμιού

Σε μια σπάνια και ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «TET–A–TET» στον Alpha Κύπρου το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου.

Η Έμιλυ Γιολίτη μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φoρά για την προσωπική της ζωή, την πολιτική, τον χωρισμό των γονιών της, τη σχέση της με τις κόρες του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, τη γνωριμία της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τις επικρίσεις που δέχεται για το πρόσωπό της.

Για την περίσταση η Υπουργός Δικαιοσύνης επέλεξε να φορέσει ένα αυστηρό λευκό κουστούμι που αποτελείτο από ένα ιδιαίτερο σακάκι με κολλάρο και pencil φούστα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με Valentino γόβες σε παστέλ γαλάζια απόχρωση, μίνιμαλ αξεσουάρ και απλό κλασικό χτένισμα.

Η επιλογή του λευκού χρώματος, πέρα από το ότι ταίριαζε απόλυτα στην Υπουργό Δικαιοσύνης, κρύβει ένα ισχυρό μήνυμα και υποθέτουμε πως δεν ήταν καθόλου τυχαία. Το λευκό χρώμα του κουστουμιού αποτελεί σύμβολο του γυναικείου κινήματος των σουφραζετών, αλλά και της αγνότητας, του ήθους και της ειρηνικής προσέγγισης και για τους λόγους αυτούς είναι μια από τις κλασικότερες επιλογές των γυναικών που ασχολούνται με την πολιτική σε όλο τον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως με παρόμοια επιλογή είδαμε στο παρελθόν και την Kamala Harris, την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ, την Shirley Chisholm όταν έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που εξελέγη στο Κογκρέσο το 1968 και την Hillary Clinton στην ομιλία αποδοχής του χρίσματος των Δημοκρατικών για την Προεδρία που έκανε το 2016.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση