ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έμιλυ Γιολίτη: ''Eίμαι πολύ καλή φίλη με τις κόρες του Προέδρου αλλά...''

Τι είπε στο «TET–A–TET» με τον Τάσο Τρύφωνος

newsroom must

Δυναμικά έκανε την πρεμιέρα του ο Τάσος Τρύφωνος με την εκπομπή «TET–A–TET» στον Alpha Κύπρου με πρώτη καλεσμένη την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη. Η συνέντευξη έγινε στο σπίτι της στην Γερμασόγεια και όπως είδατε πρόκειται για ένα σπίτι με υψηλή αισθητική αφού αρκετοί πίνακες καλλιτεχνών κοσμούν τους τοίχους του δωματίου όπου έγινε το γύρισμα της εκπομπής.

Η Έμιλυ Γιολίτη μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φoρά για την προσωπική της ζωή, την πολιτική, τον χωρισμό των γονιών της, τη σχέση της με τις κόρες του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, τη γνωριμία της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τις επικρίσεις που δέχεται για το πρόσωπό της. 

Σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το αν έπαιξε ρόλο στην υπουργοποίηση η στενή σχέση της με την οικογένεια Αναστασιάδη η ίδια απάντησε ότι είναι πολύ τιμητική η πρόταση που δέχτηκε από τον Πρόεδρο αφού ανέκαθεν την ενδιέφερε η πολιτική και συνέχισε «Είναι κοινό μυστικό ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αναστασιάδη, είμαι πολύ καλή φίλη μαζί με τις θυγατέρες του προέδρου αλλά δεν πιστεύω ότι ποτέ αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος διορισμού σε μία θέση. Σίγουρα ο πρόεδρος αξιολόγησε και μου έκανε την πρόταση. »

Στην συνέντευξή της ανέφερε και το πώς της έγινε πρόταση για τη θέση της Υπουργού Δικαιοσύνης, « Ήμουν μια μέρα στη θάλασσα και με πήρε τηλέφωνο ο Πρόεδρος. Δεν το περίμενα καθόλου αφού δεν είχαμε ξανασυζητήσει κάτι. »

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι περίμενε πως τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω της μετά από την υπουργοποίηση και πως το παραμικρό λάθος μεγενθύνεται. Σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το σχόλιο "Μια σοσιαλιτέ στο υπουργείο" αν την ενόχλησε ή οχι, η ίδια απάντησε ότι δεν την ενόχλησε αφού είναι ανευ ουσίας, αν ήταν κάτι σημαντικό θα το σκεφτόταν. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS