ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Kρατήστε σημειώσεις: Αυτά τα κομμάτια θα κυριαρχήσουν το 2018

Είναι κάποιες μέρες που η έμπνευση μας για το τι θα φορέσουμε, και τι outfits θα δημιουργήσουμε σταματάει. Κάπου εκεί χρειαζόμαστε τα αγαπημένα μας fashion girls, περιοδικά και φωτογραφίες που θα μας δώσουν αυτό που χρειαζόμαστε. Και ενώ έχουμε ήδη μπει στον Ιανουάριο έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε τις τάσεις της Άνοιξης που αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες. Για αυτό είμαστε εδώ για να ξέρετε πρώτες τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν. Λοιπόν ξεκινάμε!

1.Κίτρινο χρώμα: Το χρώμα που θα σκεπάσει όλη αυτή την αγάπη που δείξαμε στο ροζ. Να είστε σίγουρες πως θα το δείτε παντού. Για αυτό αν το δείς κάπου τώρα που είναι και εκπτώσεις, μην διστάσεις να το αγοράσεις.

2.Η δεκαετία του ’90: Η αγαπημένη δεκαετία του ’80 θα ανήκει στο παρελθόν αφού οι τάσεις που αγαπήσαμε την δεκαετία του ’90 θα επανέλθουν δυναμικά.

3.Έμφαση στους ώμους: Ενώ την προηγούμενη σεζόν βλέπαμε έμφαση στου bustier και στο neckline αφού τα brands δημιουργούσαν κομμάτια με έμφαση εκεί, τώρα φαίνεται πως υπάρχει μια στροφή προς τους ώμους με πολύτιμες πέτρες και ιδιαίτερα υλικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση