Αθηνά Λοϊζίδου
Μία κρέμα που θα σας αρέσει πολύ, είμαι σίγουρη! Ελαφριά και νόστιμη, φτιάχνεται σε μεγάλο μπολ ή 6 ατομικά ποτηράκια.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος για να παγώσει το γλυκό: 4 ώρες
Για ένα μεγάλο μπολ
Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης
600 γρ. γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης «Στραγγάτο» Αυθεντικό
300 γρ. ζάχαρη
600 ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
2 φακελάκια ζελατίνη (20 γρ.) διαλυμένα σε 150 γρ. ζεματιστό νερό
40 γρ. ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (χαλεπιανά)
Φέτες πορτοκάλι για διακόσμηση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com