ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Βρεθήκαμε στο Στασικράτους Wonderland

Οι πρώτες φωτογραφίες από το όμορφο event που λαμβάνει χώρα υπό τους ρυθμούς του Deejay Radio

Διανύουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα και δεν θα μπορούμε να μην βρεθούμε και εμείς στην Στασικράτους όπου τόσο σήμερα, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, όσο και αύριο, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται το Στασικράτους Wonderland από τον Δήμο Λευκωσίας και τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Στασικράτους, με τη στήριξη της RCB, EPIC και τον όμιλο εταιρειών BMW Πηλακούτας.

Για όσους δεν γνωρίζουν για τι ακριβώς πρόκειται, αν και μάλλον δεν περιγράφεται με λόγια, ας πούμε πως το συγκεκριμένο event είναι μια ολοήμερη χριστουγεννιάτικη εμπειρία που περιλαμβάνει shopping από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, streetfood, drinks, γλυκές λιχουδιές, κεράσματα, λουλούδια, δώρα, στολίδια, χορωδίες και την καλύτερη μουσική στην Πόλη από τους djs του Deejay Radio.

Στην υπέροχα στολισμένη Στασικράτους βρίσκονται από νωρίς οι παραγωγοί του DEEJAY RADIO, οι οποίοι θα εκπέμπουν ζωντανά από τις 15:00 μέχρι και τις 18:00 το Σάββατο και από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 την Κυριακή και θα διασκεδάζουν με όσους βρεθούν εκεί με το μοναδικό παιχνίδι που έχουνε ετοιμάσει, τον τροχό της τύχης.

Μια βόλτα στο Στασικράτους Wonderland, όπως είδαμε και εμείς, εμπεριέχει μπόλικο γέλιο και αποτελεί μια ευκαιρία για να κερδίσουμε πλούσια δώρα, όπως μία Nespresso Essenza Mini black Machine, Vouchers από Βeauty Line αξία 30 ευρώ, Gingerbread houses and trains από LIDL Κύπρου, δείπνο για δύο άτομα από Artigiano, Pull A Mango και Beer & Beer, ρούχα μάρκας Dsquared, άρωμα mont blanc και κρέμα προσώπου "Wild Rose". 

 Περπατώντας κατά μήκος του δρόμου, μπορείτε να απολαύσετε φαγητά, γλυκά και ποτά στα stations που έχουν στηθεί εκεί, όπως για παράδειγμα μπύρες και λουκάνικα από Beer and Βeer, Street Food και Cocktails από Τhink 30, The Clumsies and Ferrari Trento 1902 και Pull a Mango, ζεστό κρασί από Αrtigiαno, Baο buns από Moshi Moshi, γλυκά από Funky treats, λουλούδια και Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από Creativo – Φυτώρια Ηρακλής.

Πέρα από αυτά, μια βόλτα στην Στασικράτους αυτές τις μέρες αξίζει και με το παραπάνω καθώς το όλο θέαμα εντυπωσιάζει. Στολισμένες βιτρίνες, χριστουγεννιάτικα decor και λαμπάκια κοσμούν τον αγαπημένο εμπορικό δρόμο και μάς μεταφέρουν την μαγεία των ημερών, καθώς κάνουμε τα ψώνια και τις βόλτες μας.

Να σημειώσουμε πως το event λαμβάνει χώρα τηρώντας τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και τα καθαρά έσοδα από τις ενοικιάσεις περιπτέρων θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας για τη στήριξη άπορων παιδιών.

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση