ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

10 χώροι για ψαγμένα ουίσκι στην Κύπρο

Με την μπαρ σκηνή της Κύπρου να παίρνει μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση, το WiZ προτείνει χώρους με τα πιο ψαγμένα ουίσκι

Μαρία Φάντη

To ουίσκι θεωρείται και είναι ο βασιλιάς των αποσταγμάτων. Ένα ποτό που κερδίζει τις εντυπώσεις με τα αρώματά του, το χρώμα του, του αρκεί απλώς λίγος πάγος για να το ανακαλύψεις και να σε συνοδεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής σου αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης.

Με την μπαρ σκηνή της Κύπρου να παίρνει μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση τη δεδομένη στιγμή, το WiZ προτείνει μπαράκια χώρους με τα πιο ψαγμένα ουίσκι.

LOST AND FOUND


Το πολυβραβευμένο Lost and Found διαθέτει μεγάλη γκάμα ουίσκι μεταξύ των οποίων και κάποια σπάνια γιαπωνέζικα όπως: Yamazaki,  Hibiki Japanese Harmony, The kurayoshi (όλη τη σειρά), Macallan 15 χρόνων και ορισμένα Nikka.

7 MONKEYS


ΤΗΛ.99080884
Λεωφόρος Ευαγόρου 7Α, Λευκωσία
Ένας ωραίος φρέσκος χώρος, με ατμόσφαιρα άκρως παρεΐστικη και ευχάριστη, που προσελκύει αρκετό νεαρόκοσμο. Από τα πρώτα exotica bar της πόλης, το Seven monkeys μάς ταξιδεύει στην Αβάνα μέσα από το φιλόξενο περιβάλλον του και τα εξωτικά κοκτέιλ του και όχι μόνο. Στον κατάλογο του θα βρείτε ουίσκια όπως laphroaig, lagavulin και Nikka Japanese. Must try επιλογή το Smokey and the Βandit που αποτελείτε από laphroaig, cranberries, καστάνη ζάχαρη,smoked barbecue, βασιλικό, lime και bitter από πορτοκαλί.

PRALINA EXPERIENCE


ΤΗΛ.22665588
Στασικράτους 31 Λευκωσία
Μπορεί να μην είναι ακριβώς μπαρ αλλά το αγαπημένο fine dining praline experience διαθέτει μια εξαιρετικά εκλεκτική κάβα με πολύ καλές whiskey επιλογές.Επιλογές όπως The singleton of suddtown 12 years old, dalmore cigar malt, wild turkey kentucky straight και πολλές άλλες ενδιαφέρον επιλογές.

Δείτε όλες τις επιλογές στο Wiz-Guide.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
wiz guide  |  ουίσκι  |  going out  |  κύπρος  |  whiskey  |  whisky  | 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X