Ζεστή σούπα από το Μεξικό, φτιαγμένη με ένα διαφορετικό τρόπο αλλά τόσο νόστιμη!
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Συνολικός χρόνος: 35’
Μερίδες: 6
Θερμίδες ανά μερίδα: 310
ΥΛΙΚΑ:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 συσκευασία (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ελαιόλαδο
200 γρ. φιλέτο στήθους κοτόπουλου, κομμένο σε λωρίδες
1 λίτρο νερό
1 κύβος ζωμού λαχανικών KNORR
1 κ.γ. σκόνη τσίλι
2 κ.γ. κύμινο
2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Για την κρέμα αβοκάντο:
Την ψίχα από 1 μέτριο, ώριμο αβοκάντο
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Χυμός από 1 λάιμ
Αλάτι
Για το σερβίρισμα:
200 γρ. μαγειρεμένο ρύζι
Γαρνιτούρες
Φύλλα κόλιαντρου
Φέτες λάιμ
Δείτε την εκτέλεση εδώ