ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Scale: Με ανανεωμένο μενού που αξίζει

Tο Scale παραμένει ένα αξιοσημείωτο εστιατόριο για να επισκεφτεί κάποιος

Μαρία Φάντη

Το Scale, που υπηρετεί τη μεσογειακή κουζίνα, εξακολουθεί να είναι μια ξεχωριστή πρόταση στο κέντρο της πόλης, συγκεντρώνοντας αρκετούς φανατικούς θαμώνες.

Έξι μήνες από την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα και σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το Scale παραμένει ένα αξιοσημείωτο εστιατόριο για να επισκεφτεί κάποιος. Σιγά-σιγά γίνεται hot-spot σε μια πόλη που προσωπικά πιστεύω ότι υστερεί ακόμη στα ξενοδοχειακά εστιατόρια.

Σε χαλαρό ύφος και με τη χαμηλή μουσική υπόκρουση που σε βάζει στο κλίμα μόλις μπεις, ο μοντέρνος με σκούρα χρώματα χώρος σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό και τα άνετα τραπέζια δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την dining εμπειρία που θα ακολουθήσει.

Αν και ήταν καθημερινή όταν επισκεφτήκαμε το εστιατόριο, εντούτοις υπήρχε αρκετός κόσμος. Εμείς καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου. Στο τραπέζι μας πέρασε μια σειρά από διάφορα πιάτα από το νέο μενού. Ξεκινήσαμε με μια ελαφριά σούπα με σουπιά και συνεχίσαμε με τρατάρε μοσχαριού και κρέμα πατάτας, δυο υπέροχα πιάτα ορεκτικών που είχαν τέλεια γεύση και υφή όπως και παρουσίαση.

Συνεχίσαμε με σαλάτα από φαγόπυρο, χαλούμι και καρπούζι. Έπειτα, τα επόμενα τέσσερα πιάτα που δοκιμάσαμε είχαν ως βάση τους τα θαλασσινά. Δοκιμάσαμε λαβράκι carpaccio με σπανάκι, πλοκάμια από χταπόδι à la pancha, γευστικό ριζότο σουπιάς και το ψάρι ημέρας που ήταν λαβράκι με κρούστα, κριθάρι με κρέμα σπανάκι, καλαμάρι και σάλτσα σκόρδου. Προχωρώντας στα πιάτα κρεατικών, στο τραπέζι μας κατέφθασε το duet of lamb, ένα πιάτο που σίγουρα θα ήθελα να ξαναγευτώ.

Διαβάστε ολόκληρο το review στο Wiz-Guide.
.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
scale  |  review  |  εστιατόριο  |  wiz-guide  | 

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση