ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

O Jamie Oliver μαθαίνει την Oprah να μαγειρεύει... live!

Το βίντεο που πρέπει να δεις

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ένα από τα πιο... ευχάριστα της καραντίνας είναι πως έχουμε την ευκαιρία να δούμε αγαπημένους μας celebrities σε διαφορετικούς ρόλους, σε fun διαδικτυακές συναντήσεις. Αυτό συνέβη και σ' αυτή την περίπτωση.

Η Oprah Winfrey και ο Jamie Oliver συναντήθηκαν ψηφιακά για να μαγειρέψουν τηγανιτό Σιγκαπουριανό ρύζι, όσο βρίσκονται σε καραντίνα στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα. Το δίδυμο ξεκίνησε το live τους συζητώντας για τις εξελίξεις του κορωνοϊού, αλλά σύντομα η συνάντηση τους εξελίχτηκε σε... μάθημα μαγειρικής. Σκοπός τους ήταν να αποδείξουν πως μπορείς να ετοιμάσεις ένα γεύμα με οτιδήποτε υλικά έχεις στην κουζίνα σου. 

Ενώ ο Oliver ξεκίνησε να λέει τα υλικά που θα χρειαστούν, η Winfrey αντιλήφθηκε πως στη δική της κουζίνα έχει εντελώς διαφορετικά υλικά, έτσι έφτιαξαν το ίδιο γεύμα με διαφορετικό τρόπο. Μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του σεφ για τη συνταγή (κλικ εδώ) όπου παραχωρεί εύκολες εναλλακτικές για υλικά που ίσως δεν έχεις, ή αν θες, απλά δες το βίντεο και... μαγείρεψε μαζί τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση

X