ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κρατάμε το φαγητό εύκολο, πολύχρωμο, υγιεινό και νόστιμο με αυτές τις νόστιμες γλυκοπατάτες

Αθηνά Λοϊζίδου

Γλυκοπατάτες με σιρόπι σφενδάμου

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 1 ώρα
Μερίδες: 6
Θερμίδες ανά μερίδα: 255 kcal

ΥΛΙΚΑ:


Για 6 μερίδες:

1 κιλό (3 μέτριες) γλυκοπατάτες, κομμένες στη μέση και κατά μήκος
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
60 γρ. maple syrup (σιρόπι σφενδάμου) Maple Joe Bio
20 γρ. αλατισμένο βούτυρο
½ κουταλάκι μπούκοβο
Επιπλέον αλάτι και πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ.

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση

X