Αθηνά Λοϊζίδου
Γλυκοπατάτες με σιρόπι σφενδάμου
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 1 ώρα
Μερίδες: 6
Θερμίδες ανά μερίδα: 255 kcal
ΥΛΙΚΑ:
Για 6 μερίδες:
1 κιλό (3 μέτριες) γλυκοπατάτες, κομμένες στη μέση και κατά μήκος
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
60 γρ. maple syrup (σιρόπι σφενδάμου) Maple Joe Bio
20 γρ. αλατισμένο βούτυρο
½ κουταλάκι μπούκοβο
Επιπλέον αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ.