ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γέμιση

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση
1. Στην χύτρα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρεμμύδι για πολύ λίγο. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το νερό, τον ζωμό, την κανέλα, τα γαρύφαλλα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι, τις σταφίδες και τα βερίκοκα. Σφραγίζουμε την χύτρα και την βάζουμε στην φωτιά σε δυνατή ένδειξη. Όταν εμφανιστεί ο πράσινος δακτύλιος, χαμηλώνουμε την φωτιά και μαγειρεύουμε σε πίεση για 5’.
2.Αποσύρουμε την χύτρα απ την φωτιά και με την ειδική βαλβίδα αφαιρούμε την πίεση. Ανοίγουμε την χύτρα. Σερβίρουμε την γέμιση διακοσμώντας με τα αμύγδαλα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση