ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αν υπάρχει ένα ζεστό φθινοπωρινό γεύμα που πρέπει να φτιάξετε, είναι αυτό

Αθηνά Λοϊζίδου

Σήμερα σας προτείνω να φτιάξετε το σιγομαγειρεμένο βοδινό στιφάδο με μηλόξιδο, φρέσκα βότανα και γλυκά δαμάσκηνα. Είναι ένα ζεστό φθινοπωρινό γεύμα που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 3 ώρες
Συνολικός χρόνος: 3 ώρες 20 λεπτά
Θερμίδες ανά μερίδα: 450 kcal

ΥΛΙΚΑ:

Για 4 Μερίδες:

650 γρ. βοδινό κρέας, κομμένο και κομμένο σε κύβους
Αλάτι και πιπέρι
1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
3 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
50 γρ. μηλόξιδο
200 γρ. νερό, στο οποίο διαλύουμε 1 κύβο ζωμό βοδινού
1 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
2 αποξηραμένα φύλλα δάφνης
200 γρ. φρέσκα δαμάσκηνα κομμένα σε κομμάτια
1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
200 γρ. ρύζι ψημένο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ.

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση