Ένα πολύ εύκολο σε εκτέλεση πιάτο. Η συνταγή είναι εμπνευσμένη από το εστιατόριο Dishroom στο Carnaby Street του Λονδίνου.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 15΄
Για 4 μερίδες
Υλικά
10 ml ηλιέλαιο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κύβος ζωμός κότας Knorr
½ συσκευασία (200 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι ξύσμα φλούδας λεμονιού
150 γρ. γάλα καρύδας light
½ ποτήρι σπόροι ροδιού
¼ ποτήρι φύλλα κόλιανδρου
Για το μείγμα μπαχαρικών
2 κουταλάκια τζίντζερ σε σκόνη
2 κουταλάκια κύμινο
40 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι gram masala
½ κουταλάκι hot chili powder
1 κουταλάκι κάρδαμο αλεσμένο
1 κουταλάκι κανέλα αλεσμένη
1 κουταλάκι αλάτι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com