ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Trifle με βατόμουρα που θα αγαπήσετε στο μάξιμουμ

Το απόλυτο επιδόρπιο!

Αθηνά Λοϊζίδου

Το απόλυτο επιδόρπιο! Συναρμολογήστε αυτό το επιδόρπιο σε μια διάφανη βαθιά πιατέλα για να φαίνονται τα υπέροχα κόκκινα χρώματα του γλυκού. H ποσότητα αυτού του γλυκού είναι μεγάλη και αρκεί σίγουρα για 10 με 12 άτομα.


Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος για να ψηθεί το παντεσπάνι: 40΄

ΥΛΙΚΑ:
Για το παντεσπάνι:
4 αβγά
230 γρ. ζάχαρη
2 κουταλάκια vanilla essence
170 γρ. αλεύρι
Για την κρέμα custard
1.250 λίτρα γάλα
250 ml κρέμα γάλακτος
110 γρ. corn flour διαλυμένο σ’ ένα φλιτζάνι από τη συνολική ποσότητα γάλακτος
1 κουταλάκι βανίλια
1 αβγό ελαφρώς κτυπημένο
90 γρ. ζάχαρη

Για να συναρμολογήσουμε το γλυκό θα χρειαστούμε επίσης:
300 γρ. μαρμελάδα φράουλα
100 ml κονιάκ
700 γρ. παγωμένα φρούτα δάσους
50 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα στη μέση
500 γρ. φράουλες κομμένες απ’ τη μακριά τους πλευρά
20 γρ. ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης

Για την εκτέλεση διαβάστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
recipes  |  food  |  culture  |  how to  |  athena loizidou  |  dessert  |  tasty  |  must try  |  festive  |  rasberries

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση