ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Mάφιν με μήλο που θα λατρέψεις!

Αθηνά Λοϊζίδου

Λατρεύω αυτά τα μάφιν, μια συνταγή που παλαιότερα θεωρούσα δύσκολη. Αφού δοκίμασα όμως να τα φτιάξω κατάλαβα πόσο εύκολη είναι η παρασκευή τους. Η διαφορά με τα απλά μάφιν είναι το τελείωμά τους με μπισκότα που τα κάνει τόσο λαχταριστά και νόστιμα. Η κανέλα δε, ταιριάζει πολύ σε αυτή τη συνταγή! Όταν τα έφτιαξα για πρώτη φορά τα παιδιά μου και οι φίλοι μας ξετρελάθηκαν.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολo
Χρόνος ετοιμασίας: 15'
Χρόνος ψησίματος: 25΄

325 θερμίδες ανά μάφιν

Για 14 μέτρια μάφιν

Υλικά

Θα χρειαστούμε 2 ταψιά για μάφιν, στρωμένα με ειδικές θήκες για μάφιν

Για τη βάση
1 25 γρ. spry
140 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
2 κουταλάκια baking powder
2 κουταλάκια εκχύλισμα
1 κουταλάκι κανέλα
260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
130 ml γάλα
2 μήλα καθαρισμένα, σε κομματάκια

Για το τραγανιστό πάνω μέρος
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη
80 γρ. spry
1 ½ κουταλάκι κανέλα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση