ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Αναρόκρεμα με ένα υπέροχο twist!

Μία γευστική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε

Αθηνά Λοϊζίδου

Αναρόκρεμα με φοινίκια και καραμελωμένα φουντούκια

Η απογείωση της αναρόκρεμας! Φτιαγμένη σε αυτή την έκδοση με ένα υπέροχο twist!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄

Χρόνος ψησίματος: 35’
Θα χρειαστούμε 4 μπολ ή μία μέτριου μεγέθους ρηχή πιατέλα σερβιρίσματος
Θερμίδες ανά 100 γρ.: 280

ΥΛΙΚΑ:
Για 4 μερίδες:

225 γρ. ή ½ συσκευασία φύλλο μπακλαβά
400 γρ. (1 συσκευασία) φρέσκια αναρή ανάλατη, ALAMBRA κομμένη σε κομμάτια
200 ml κρέμα γάλακτος
200 ml αγελαδινό γάλα ALAMBRA
100 γρ. ζάχαρη
½ κουταλάκι κανέλα
80 γρ. φοινίκια (χουρμάδες) χωρίς κουκούτσι, κομμένα σε κομματάκια

Για τον καούκο με φουντούκι:
60 γρ. φουντούκια
80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 

Για το στήσιμο:
40 γρ. μέλι για το πασπάλισμα στο τέλος

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ.

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση