Αθηνά Λοϊζίδου
Ένα εύκολο και πολύ gourmet πιάτο για όσους αγαπούν τις προχωρημένες γεύσεις και το φίνο φαγητό!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος ψησίματος: 15΄
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 480
ΥΛΙΚΑ:
Για τον σολομό:
2 φιλέτα σολομού (130 γρ. το καθένα)
1 κουταλάκι καυτό πιπέρι (chili powder)
4 καλά γεμάτα κουταλάκια καστανή ζάχαρη
11/2 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων
Για τις φακές:
150 γρ. μαύρες φακές beluga
½ κ.γ. σησαμέλαιο
2 κ.γ. sweet chili sauce
1 κ.γ. soy sauce
Για το στήσιμο:
Σπόροι ροδιού
Φύλλα κόλιανδρου
Φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση εδώ