ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

3 πεντανόστιμα πιάτα για να δοκιμάσεις σήμερα

Τι θα φάμε σήμερα;

Vegan Σοκολατένιο Μους Chia με 6 υλικά
Αν και αυτή η μους είναι vegan, δεν θα το μαντεύατε ποτέ! Η υφή είναι λίγο βαρύτερη από μια μους με βάση το αβγό, αλλά αυτή η μους chia είναι απόλυτα γλυκιά και πολύ σοκολατένια!

Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψύξης: ένα βράδυ
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 235 Kcal
(Οι διατροφικές πληροφορίες είναι μόνο μια εκτίμηση. Η ακρίβεια των διατροφικών πληροφοριών για οποιαδήποτε συνταγή σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι εγγυημένη)

ΥΛΙΚΑ:

120 γρ. σπόροι chia
500 γρ. γάλα βρώμης
50 γρ. κακάο
200 γρ. πραγματικό σιρόπι σφενδάμνου
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. νιφάδες θαλασσινού αλατιού (προαιρετικά)

Για το σερβίρισμα (προαιρετικά):

κομματάκια μαύρης σοκολάτας
αποξηραμένες νιφάδες καρύδας
πέταλα από τριαντάφυλλα

Σουσαμένια μπιφτέκια σολομού με λεμόνι
Μπιφτέκια σολομού καρυκευμένα με πικάντικο κόκκινο κάρι και καλυμμένα με σουσάμι. Σερβίρετε αυτά τα γευστικά, υγιεινά μπιφτέκια σολομού πάνω σε φέτες φρέσκου φρυγανισμένου ψωμιού αλειμμένου με λεμονάτο γιαούρτι και τελειώνοντάς το με μια πανδαισία φρέσκων βοτάνων.

Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 385 Kcal
(Οι διατροφικές πληροφορίες είναι μόνο μια εκτίμηση. Η ακρίβεια των διατροφικών πληροφοριών για οποιαδήποτε συνταγή σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι εγγυημένη)

ΥΛΙΚΑ:

Για τα μπέργκερ σολομού:

650 γρ. φιλέτο σολομού από τις ψαραγορές BLUE ISLAND χωρίς δέρμα
2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ (red curry paste)
2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
αλάτι - Πιπέρι
1 πρέζα θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
70 γρ. σουσάμι

Για το λεμονάτο γιαούρτι:

200 γρ. γιαούρτι
½ κ.γ. θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
o χυμός από ½ λεμόνι
αλάτι-πιπέρι

Για τη σαλάτα με βότανα:

90 γρ. ανάμικτα φρέσκα βότανα όπως κόλιανδρο και μαϊντανό, ψιλοκομμένα
10 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. βαλσαμικό ξίδι
20 γρ. μέλι
αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα:

χοντρές φέτες φρέσκου ψωμιού, φρυγανισμένες

Σαλάτα Caprese σιταριού
Κάθε μπουκιά μια έκρηξη γεύσεων στο στόμα... Γλυκά ντοματίνια, βασιλικός και μοτσαρέλα... για καλοκαιρινές νύχτες και όχι μόνο!

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά στη χύτρα ταχύτητας
Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά
Μερίδες: 3
Θερμίδες: 420 Kcal
(Οι διατροφικές πληροφορίες είναι μόνο μια εκτίμηση. Η ακρίβεια των διατροφικών πληροφοριών για οποιαδήποτε συνταγή σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι εγγυημένη)

ΥΛΙΚΑ:

200 γρ. ξηρό σιτάρι
35 γρ. ελαιόλαδο “THE KING OF OLIVES”
1 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
ξύσμα και χυμός από ½ λεμόνι
2 κουταλάκια μέλι
1 κ.γ. θυμάρι
1 πρέζα νιφάδες κόκκινου πιπεριού
αλάτι και μαύρο πιπέρι
12 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα
150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
125 γρ. (1 μπάλα) φρέσκια μοτσαρέλα, σχισμένη σε κομμάτια
ανάμικτα βότανα, για διακόσμηση

Διαβάστε τις εκτελέσεις στο Athena's Recipes.

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση