Σολομός με σπανάκι και αγκινάρες σε κρέμα καρύδας
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10’
Xρόνος μαγειρέματος: 15’
Συνολικός χρόνος: 25’
ΥΛΙΚΑ:
Για 3 μερίδες:
3 φιλέτα σολομού με το δέρμα τους
Aλάτι - πιπέρι
½ κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
½ κουταλάκια νιφάδες καυτής κόκκινης πιπεριάς
½ συσκευασία (200 γρ.) κονσερβοποιημένο ελαφρύ γάλα καρύδας, στο οποίο διαλύουμε 20 γρ. corn flour
Χυμός και ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι
2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα σπανακιού
30 γρ. μαριναρισμένες αγκινάρες, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ
Frozen yogurt bites με φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος να παγώσει: 3 ώρες
Θα χρειαστούμε ένα ταψί για κέικ διαμέτρου 26 εκ.
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. φράουλες, καθαρισμένες και κομμένες σε τέταρτα
200 γρ. μέλι Ανθέων "Τζιβέρτι"
40 γρ. χοντροκομμένα χαλεπιανά (φιστίκια Αιγίνης)
50 γρ. granola
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ