ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

''Yellowjackets'': Η νέα σειρά - εθισμός

Το νέο... ''Lost'' ήρθε για να μείνει

Με έμπνευση λίγο από το ''Lost'', λίγο από το ''The Wilds'' του Prime και λίγο από το μυθιστόρημα ''Lord of the Flies'', η σειρά ''Yellowjackets'' έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Showtime, ολοκληρώθηκε τώρα και με δέκα, μόλις, επεισόδια κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες κόσμου. 

Ένα αεροπορικό ταξίδι ρουτίνας καταλήγει σε τραγωδία όταν πέφτει το αεροπλάνο όπου επέβαινε μία επιτυχημένη σχολική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Οι επιζώσες βρίσκονται επί χρόνια αποκλεισμένες στην άγρια φύση και, μακριά από κάθε ένδειξη πολιτισμού, θα κληθούν να παλέψουν για τη ζωή τους έχοντας απέναντι τους αφενός τα στοιχεία της φύσης και αφετέρου... η μία την άλλη. Αυτά συμβαίνουν το 1996 και παράλληλα βλέπουμε τις ζωές τους στο 2021. Πρωταγωνιστούν οι Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Christina Ricci, Juliette Lewis κ.ά. και παρά τις (αρκετές) ομοιότητες με αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, έχει καταφέρει να βρει τη θέση του στις προτιμήσεις του κοινού και έχει λάβει επαίνους τόσο για το στόρι όσο και τις ερμηνείες. 

Είναι, ουσιαστικά, ένα ''Lost'' με γυναίκες στο επίκεντρο και περισσότερη βία, και απ' ό,τι φαίνεται αυτό έκανε το κλικ στον κόσμο αφού πήρε ήδη το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

Δείτε το τρέιλερ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
yellowjackets  |  σειρές  |  lost  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση