ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Wednesday: Η viral σειρά τρομάζει κυριολεκτικά τους πολίτες της Νέας Υόρκης

Δείτε το βίντεο

Ριάνα Στυλιανού

Ρωτήστε αυτή τη στιγμή τους συναδέλφους σας τι σειρά παρακολουθούν αυτή την περίοδο, και σίγουρα οι μισοί θα απαντήσουν “Wednesday”.

Πρόκειται για μία viral σειρά του Νetflix, που έχει να κάνει διερευνητικό μυστήριο, με πολλά μεταφυσικά στοιχεία, έξυπνο χιούμορ και γενικά είναι μια ευχάριστη σειρά για να παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε που τρέφει αγάπη για κάτι πιο «dark» αλλά και ταυτόχρονα ρομαντικό και φαν.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Τζένα Ορτέγκα με τον ρόλο της “Wednesday”, και από δίπλα της δεν λείπε σχεδόν ποτέ το “Πράγμα”, ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της οικογένειας Αddams όπως αναφέρεται και στη σειρά, που είναι το δημοφιλής χέρι με τη δική του μοναδική προσωπικότητα.

Αυτό το “Πράγμα” λοιπόν, τρόμαζε κυριολεκτικά τους πολίτες της Νέας Υόρκης, καθώς το Netflix το αμόλησε κυριολεκτικά στους δρόμους, για να δει τις αντιδράσεις των άλλων.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, άλλοι γέλασαν, άλλοι σκιάχτηκαν, άλλοι τρόμαξαν και άλλοι αναγνώρισαν από που προέρχεται το παράξενο και χαριτωμένο μακάβριο κινούμενο χέρι. Έκανε μέχρι και skate αλλά έπαιξε και σκάκι, ενώ υπήρξαν και ακραίες αντιδράσεις.
H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση