ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

To τραγούδι του καλοκαιριού απέκτησε βίντεο κλιπ

Οπτικοποιήθηκε το ''Jalebi Baby'' με τον Jason Derulo

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τον περασμένο Μάρτιο ο Hitesh Sharma (ή αλλιώς ο Tesher) βρισκόταν στο υπόγειο των γονιών του όταν ανακάλυψε πως ένα τραγούδι του είχε γίνει viral επιτυχία. Όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις, τα TikTok και τα Reels έκαναν το ''Jalebi Baby'' το χιτ των τελευταίων μηνών και ο 25χρονος ράπερ το πήρε ένα βήμα παραπέρα για να εξασφαλίσει πως δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε σύντομα. 

''Ειλικρινά, αγαπώ το γεγονός πως είμαι σε αυτή την φάση της καριέρας μου, με ένα βίντεο κλιπ με τον Jason Derulo, ένα εμπορικό χιτ, αλλά είμαι εδώ στο υπόγειο των γονιών μου και η μητέρα μου μού ετοιμάζει πρόγευμα πριν φύγει για δουλειά'' λέει ο ίδιος. 

Το ''Jalebi Baby'' κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020 και ξεκίνησε να γνωρίζει ραδιοφωνική επιτυχία σε χώρες όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Αλγερία και στη συνέχεια βρήκε το δρόμο του στην Ευρώπη. Ο Jason Derulo το άκουσε στο Shazam και επικοινώνησε με τον Sharma. Στα τέλη του περασμένου Μάιου, όταν μειώθηκαν λίγο τα κρούσματα του COVID-19, o Sharma ταξίδεψε μέχρι την Καλιφόρνια για να γυρίσουν το βίντεο κλιπ, αφού η νέα εκδοχή του τραγουδιού κυκλοφόρησε τότε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση