ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ joggers, κρεμ ζιβάγκο και sneakers
 

To ''To All The Boys I've Loved Before'' θα αποκτήσει και τρίτη ταινία

Τι θα δούμε στην τρίτη ταινία;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά το ''To All the Boys I've Loved Before'' και τη δεύτερη ταινία με υπότιτλο ''P.S. I Still Love You'', φαίνεται πως η Lara Jean θα επιστρέψει σε μία ακόμα ταινία, βασισμένη και αυτή στη σειρά βιβλίων της Jenny Han. 

Παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινία, με υπότιτλο ''Always and Forever, Lara Jean'', παραμένει άγνωστη, αν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων (που κυκλοφόρησαν το 2018 και το 2020) μπορούμε να την περιμένουμε σε τουλάχιστον ενάμιση χρόνο.

Στο βιβλίο στο οποίο βασίζεται η τρίτη ταινία, ακολουθάμε τη Lara Jean και τον Peter σε μία νέα πρόκληση: το τελευταίο έτος του λυκείου. Περιμένουν τον χορό αποφοίτων, και φυσικά την... απειλή του κολεγιού που αφήνει το μέλλον του ζευγαριού θολό. Στα οικογενειακά της, ο πατέρας της ετοιμάζεται να παντρευτεί τη γειτόνισσα τους, Ms. Rothschild, και η αδερφή της, Margot, επιστρέφει στο σπίτι λόγω του γάμου. Σύμφωνα, επίσης, με την συγγραφέα των βιβλίων Jenny Han, κάποια γυρίσματα έλαβαν χώρα στην Κορέα και μιας και γνωρίζουμε πως οι αδερφές Covey έχουν κατά το ήμισυ Κορεατική καταγωγή, ίσως τις δούμε να εξερευνούν τις ρίζες τους.  

Το μόνο σίγουρο είναι πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να κυκλοφορούν περισσότερες πληροφορίες. 

Στις ταινίες πρωταγωνιστούν οι Lana Condor, Noah Centineo, Anna Cathcart, Janel Parrish κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση