ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: matchy φόρμες, άρβυλα και denim σακάκι
 

Όσα κρύβει το νέο poster του ''The Umbrella Academy''

Οι λεπτομέρειες που... αποκαλύπτουν το στόρι

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του ''The Umbrella Academy'', το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα poster που όμως λέει πολλά! 

Η πρώτη σεζόν ακολουθεί την ιστορία της σειράς comic book ''The Umbrella Academy: Apocalypse Suite'' του Gerard Way, η δεύτερη όμως θα είναι λίγο πιο ανεξάρτητη. Όταν είδαμε τα αδέρφια Hargreeves για τελευταία φορά, είχαν πάει πίσω στον χρόνο για να βοηθήσουν τον Five προσπαθώντας να αποτρέψουν την Αποκάλυψη. Αφού όμως ο Five δεν έχει πλήρη έλεγχο των δυνάμεών του καταλήγουν στο Ντάλας, ο καθένας σε διαφορετική χρονική περίοδο των '60s. 

H αφίσα μας δίνει κάποια μικρά teasers για το τι θα αντιμετωπίσει ο καθένας τους, μέσα... στα γυαλιά ηλίου τους! 

Δείτε την. 

Ξεκινώντας από πάνω λοιπόν: 

Ο Luther ίσως λάβει μέρος στον Πόλεμο του Βιετνάμ. Με τη δεύτερη σεζόν να λαμβάνει χώρα στις αρχές των '60s, όταν η Αμερική μπλέχτηκε στον Πόλεμο του Βιετνάμ και τη θέληση του Luther να βοηθά ανθρώπους, είναι πιθανό πως θα θέλει να συμμετέχει στον πόλεμο. Ωστόσο η δεύτερη σεζόν πέφτει, χρονικά, στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Η επικεφαλίδα ''War Declared'' στα γυαλιά του ίσως αναφέρεται σε μια παράλληλη πραγματικότητα όπου οι ΗΠΑ ξεκίνησαν πόλεμο με τη Σοβιετική Ένωση. 

Ο Diego είναι σίγουρα ένας από τους πιο συναισθηματικούς χαρακτήρες της σειράς. Στα γυαλιά του βλέπουμε την αντανάκλαση μιας γυναίκας που θυμίζει την ηθοποιό Ritu Arya, που στη δεύτερη σεζόν θα υποδυθεί τη Lila. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε. Μπορεί η Lila να είναι ο νέος του έρωτας, μπορεί να είναι κάποια που θα μπει ανάμεσα σ' αυτόν και την οικογένεια του. 

Στα γυαλιά της Allison μπορούμε να διακρίνουμε μια διαδήλωση. Μιας και πρόκειται για μια μαύρη γυναίκα στα '60s, είναι πιθανό πως θα αξιοποιήσει τη φωνή της - και τις δυνάμεις της, αν είναι εφυκτό - για να βοηθήσει στον αγώνα για ίσα δικαιώματα. 

Η... ψυχεδελική αντανάκλαση στα γυαλιά του Klaus ίσως μας δείχνει πως θα βρεθεί κάπου μέσα στην κουλτούρα των χίπις. Αν θυμηθούμε πως στο πρώτο του ταξίδι στο χρόνο κατέληξε να πολεμά στον Πόλεμο του Βιετνάμ, ίσως εδώ να επέλεξε μια πιο ελεύθερη νοοτροπία. 

O Ben είναι ακόμα φάντασμα και εικόνα στα γυαλιά του είναι η πιο καθαρή απ' όλες. Με το πορτρέτο της οικογένειας να φαίνεται ξεκάθαρα, μπορούμε να φανταστούμε πως ο Ben θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα του και να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. 

H Vanya περνά μεγάλο μέρος της πρώτης σεζόν νιώθοντας στο περιθώριο πρώτα με τον πατέρα της που την αγνοούσε γιατί δεν είχε δυνάμεις όπως τα αδέρφια της, και μετά από τα αδέρφια της μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της. Στα γυαλιά της βλέπουμε μια ειδανική οικογένεια των '60s. 

Ο Five είναι ένας ψυχρός δολοφόνος, με αποστολή να διορθώσει την ιστορία της ανθρωπότητας. Μία απ' αυτές τις διορθώσεις αφορά τη δολοφονία του John F. Kennedy αλλά ο ρόλος του δεν είναι ξεκάθαρος. Η εικόνα στα γυαλιά του θυμίζει το κτίριο όπου κρυβόταν ο Lee Harvey Oswald κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του JFK. 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου, με πρωταγωνιστές τους Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan και Aidan Gallagher.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση