ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Το πρώτο teaser, η πρεμιέρα και όλοι οι γκεστ του reunion των ''Friends''

Όλες οι νέες πληροφορίες για το reunion

Το να πούμε πως το reunion των ''Friends'' το περιμένουμε πώς και πώς θα είναι πολύ λίγο. Από πέρσι που ανακοινώθηκε απλά ανυπομονούσαμε να δούμε ξανά όλους μαζί τους 6 πρωταγωνιστές για πρώτη φορά μετά το τέλος της σειράς, αλλά ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια. Η πρεμιέρα που θα γινόταν τον Μάιο του 2020 μαζί με το λανσάρισμα της πλατφόρμας HBO Max αναβλήθηκε και την υπόλοιπη χρονιά αναβαλλόταν ξανά και ξανά γιατί τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι παραγωγοί ήθελαν να είναι απόλυτα ασφαλές για όλους. 

Τον περασμένο Μάρτιο επιβεβαιώθηκε πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν και τώρα επιτέλους όλα άρχισαν κυλούν ξανά. 

Ξαφνικά λοιπόν στα social media κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του reunion που δείχνει τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer γυρισμένοι πλάτη, να περπατούν αγκαλιασμένοι, θυμίζοντάς μας τo αγαπημένο, διάσημο poster της σεριάς. 

Να θυμίσουμε πως το επεισόδιο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, παρασκηνιακό υλικό και πολλούς γκεστ, celebrities αλλά και πρόσωπα που είχαμε δει κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν. 

Η λίστα των γκεστ περιλαμβάνει τους David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould (Jack Geller), Kit Harington, Larry Hankin (Mr. Heckles), Mindy Kaling, Thomas Lennon (Randall), Christina Pickles (Judy Geller), Tom Selleck (Richard), James Michael Tyler (Gunther), Maggie Wheeler (Janice), Reese Witherspoon (Jill Green) και Malala Yousafzai. Ηχηρή απουσία ο Brad Pitt, που υποδύθηκε τον συμμαθητή της Monica, του Ross και της Rachel την 8η σεζόν.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 27 Μαϊου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση