ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Το νέο βίντεο του Harry Styles είναι το απόλυτο καλοκαιρινό mood

Δείτε το ολοκαίνουργιο βίντεο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Γυρισμένο πριν τα περιοριστικά μέτρα και με αφιέρωση ''στο άγγιγμα'', κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ του Harry Styles για το τραγούδι ''Watermelon Sugar'' και είναι ένα... οπτικοποιημένο καλοκαίρι. Με φόντο την παραλία, καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό, καρπούζι σε φέτες, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στην άμμο, μπορούμε να πούμε με ευκολία πως το βίντεο μας βάζει στο απόλυτο καλοκαιρινό mood.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο στο Saturday Night Live και, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για να το ολοκληρώσει. 

''Μου πήρε περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο τραγούδι για να το ολοκληρώσω. Μας άρεσε στην αρχή, μετά το μισήσαμε για αρκετό καιρό, αλλά το βρίσκαμε συνεχώς μπροστά μας. Είναι λίγο σαν τον πρώτο ενθουσιασμό όταν αρχίζεις να βγαίνεις με κάποιον'' είπε ο Styles. 

To τραγούδι, που πλέον έχει γίνει πλατινένιο, περιλαμβάνεται στο δεύτερο προσωπικό album του Βρετανού τραγουδιστή, με τίτλο ''Fine Line'', που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση