ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Το Instagram γιορτάζει 10 χρόνια!

Η επιστροφή στο κλασικό εικονίδιο

Μπορεί οι περισσότεροι σήμερα να μην μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς Instagram, ωστόσο το αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο δεν υπήρχε παντά. Στην πραγματικότητα είναι παρόν μόλις 10 χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, το Instagram κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 6 Οκτωβρίου 2010 και με αφορμή την συμπλήρωση των δέκα πρώτων του χρόνων, έκανε μια αλλαγή που ομολογουμένως μας ενθουσίασε! Σε τι αναφερόμαστε; Στην δυνατότητα που μάς δίνει να βάλουμε το εικονίδιο εφαρμογής της αρεσκείας μας.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του theverge.com, τα διαθέσιμα εικονίδια περιλαμβάνουν το κλασικό εικονίδιο σε στυλ Polaroid κάμερας, το οποίο ήταν το εικονίδιο εφαρμογής για πάνω από 5 χρόνια. Πέρα από αυτό, υπάρχουν και άλλα θεματικά εικονίδια, όπως μονόχρωμο ή pride rainbow. Τέλος, υπάρχει μία ακόμα λειτουργία, ένας ιδιωτικός χάρτης με το ιστορικό των ιστοριών σας τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν ένα throwback στο εικονίδιο που λατρέψατε τα πρώτα χρόνια φαντάζει υπέροχο, να σας πούμε πως τα νέα εικονίδια θα τα βρείτε στις ρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή, κάνοντας ένα swipe προς τα κάνω για να αποκαλύψετε μερικά emoji.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση