ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

To καστ του ''Lord of the Rings'' σε ένα ψηφιακό reunion

Το teaser της viral επανασύνδεσης

Ο περιορισμός και τα μέτρα αποστασιοποίησης έκλεισαν τους πάντες σπίτι, και οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί βρήκαν χρόνο για ψηφιακά reunions που λατρεύουμε να βλέπουμε. Μετά το ''La Casa De Papel'', τους ''Avengers'' και το ''Cheaper By The Dozen'', τώρα και οι πρωταγωνιστές των ταινιών ''Lord Of The Rings'' συναντήθηκαν ξανά, ψηφιακά. 

O ηθοποιός Josh Gad, λοιπόν, στη σειρά του YouTube ''Reunited Apart'', έφερε ξανά μαζί τους Sean Astin, Elijah Wood, Orlando Bloom, Dominic Monaghan, Billy Boyd και Ian McKellen, 17 χρόνια μετά την ταινία ''The Return of the King'', την τρίτη και τελευταία της τριλογίας ''Lord of the Rings''.   

Ολόκληρο το επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαϊου, ενώ το teaser έχει ήδη γίνει viral από τους φανατικούς του franchise, με τον McKellen να κλέβει την παράσταση, με μια ατάκα από την ταινία ''The Fellowship of the Ring'':

''Αυτοί που ζουν τέτοιους καιρούς, που δεν το έχου επιλέξει οι ίδιοι. Αυτό που πρέπει να αποφασίσουμε είναι το πώς θα περάσουμε αυτή την περίοδο που μας δόθηκε'' παραπέμποντας στον εμβληματικό ρόλο του Gandalf.  

Δείτε το εδώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση