ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Όλα όσα ξέρουμε για τη σειρά ''Lord of the Rings'' του Amazon Prime

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Κάθε φορά που μιλάμε για το ''Lord of the Rings'' σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται και σένα στο μυαλό είναι οι κινηματογραφικές ταινίες, μετά ίσως θυμάσαι και τα βιβλία.Σύντομα θα έχουμε κάτι ακόμα για reference, λόγω του Amazon Prime. Αν είσαι φαν του franchise θα έχεις ακούσει πως σύντομα θα έχουμε μια σειρά στο Amazon Prime. 

Για την ακρίβεια, κι αν πάρουμε στα σοβαρά τα λόγια της επικεφαλής των Amazon Studos, Jennifer Salke, η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί το 2021, παρόλο που κάποιοι προσπαθούν και πιέζουν για το 2020. Η δήλωσε έγινε το 2018 και δεν είχαμε κάποιο άλλο update, άρα υποθέτω πως ισχύει ακόμα. 

Χρονικά, το στόρι θα λαμβάνει ώρα στη Δεύτερη Εποχή, όταν άκμαζε ο πολιτισμός της Numenor. Σε κάποια φάση τη Δεύτερη Εποχή, οι πολίτες της εξαπατήθηκαν από τον Sauron και πίστεψαν πως μπορούν να τα βάλουν με τους θεούς αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να βυθιστούν, μαζί με το νησί τους. Η κατάληξη αυτή είναι και ο λόγος που η Numenor παρομοιάζεται συχνά με την Ατλαντίδα. Τότε, ο Sauron είχε αρχίσει να σφυρηλατεί το ένα δαχτυλίδι. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πλοκή της σειράς, λαμβάνοντας υπόψη την εποχή στην οποία θα ξεκινήσει η σειρά, μπορούμε να υποθέσουμε πως θα δούμε την κατασκευή των δαχτυλιδιών και την ανέλιξη του Sauron. Ωστόσο η συμφωνία που έκλεισε η Amazon ήρθε με απαγορεύσεις που αποτρέπουν τους δημιουργούς να ασχοληθούν με ιστορίες της Πρώτης και της Τρίτης Εποχής. 

Το καστ περιλαμβάνει τον Will Poulter, την Markella Kavenagh και τον Maxim Baldry, σε άγνωστους ρόλους. Η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει 20 επεισόδια και τον πιλότο θα σκηνοθετήσει ο J.A. Bayona που ίσως γνωρίζεις από την ταινία ''A Monster Calls''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X