ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

The Voice: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

newsroom must

Η μέρα του μεγάλου τελικού του «Voice» έφτασε.  Εννέα διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας θα τα καταφέρει.

Η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί τα ταλέντα στη σκηνή του The Voice of Greece ενώ οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς θα αναμένουν το performance των διαγωνιζομένων που βρίσκονται στην ομάδα τους. μοιράζονται την ίδια προσδοκία να δουν έναν διαγωνιζόμενο από τη δική τους ομάδα να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής της χρονιάς.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη θα δούμε την Αθηνά Βέρμη και τον Μαρσελίνο Σερίφι, στο team του Πάνου Μουζουράκη είναι ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου. Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα παρακολουθήσουμε τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου και την Αλεξάνδρα Σιετή και τέλος από το team του Σάκη Ρουβά θα δούμε την Κατερίνα Μπαταλογιάννη και την Κύπρια Ειρήνη Περικλέους.

Οι coaches θα ανέβουν και εκείνοι στην σκηνή, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece;

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση