ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

''Sweet Tooth'': Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα σειρά του Netflix

Η νέα σειρά φαντασίας του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μια πολύ ιδιαίτερη σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν μερικές μέρες και από τότε βρίσκεται στη δεκάδα με τις προτιμήσεις του κοινού της Κύπρου. Το ''Sweet Tooth'', βασισμένο στα βιβλία comics με το ίδιο όνομα, πραγματεύεται μια... πρωτότυπη πραγματικότητα, μετά από έναν καταστροφικό ιό. 

Δέκα χρόνια πριν, προκλήθηκε το απόλυτο χάος χάρη στο λεγόμενο ''Great Crumble''. Μετά απ' αυτό άρχισαν να εμφανίζονται μυστηριώδη μωρά - υβρίδια, γεννημένα μισά άνθρωποι και μισά ζώα. Ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνωρίζει αν αυτά τα υβρίδια είναι η αιτία ή οι συνέπειες του ιού, γι' αυτό και τα κυνηγούν. Δέκα χρόνια μετά, ο Gus ζει πλέον απομονωμένος σε ένα σπίτι στο δάσος και συναντά έναν μοναχικό ταξιδιώτη, τον Jepperd. Μαζί ξεκινούν μια επική περιπέτεια σε ό,τι απέμεινε από την Αμερική, αναζητώντας απαντήσεις για την προέλευση του Gus και το παρελθόν του Jepperd αλλά η διαδρομή τους είναι γεμάτη απρόσμενες φιλίες και διαμάχες, αποδεικνύοντας στον Gus πως ο έξω κόσμος είναι πολύ πιο περίπλοκος απ' ό,τι φανταζόταν ποτέ. 

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία και περιλαμβάνει 8 επεισόδια, και υπεύθυνοι παραγωγής είναι, εκτός των άλλων, ο Robert Downey Jr. και η σύζυγός του, Susan Downey. Οι πρώτες κριτικές αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον στόρι και τα μεγάλα ταλέντα του καστ και χαρακτηρίζουν το ''Sweet Tooth'' ως ''ιδανική για φαν των σειρών φαντασίας όλων των ηλικιών''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σειρές  |  netflix  |  sweet tooth  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση